Търговска мрежа| Условия за ползване| Технически| Контакти| Всички Продукти| Количка

JLM Valve Saver Kit


Системата за Предпазване на клапани

220.00 лв.

Количество:

Информация за продукта

Новата система за предпазване на клапани на JLM е най-сигурният начин за автоматично впръскване на течността за предпазване на клапани (JLM  valve saver fluid) директно в горивната система на вашия автомобил. JLM valve saver fluid е течност за предпазване на клапани, тествана в независим университет в Германия с истински тест на пътя!

 

Тук може да гледате как работи течността за клапани:

 

 

Резултати от теста на течността за предпазване на клапани JLM valve saver fluid.


Сертификат за качество на течността за предпазване на клапани на JLM valve saver fluid:
JLM valve saver fluid Test Certificate


Един пълен резервоар (400мл.) с течност за предпазване на клапани JLM осигурява защита за вашия автомобил до 4000км. (третира 400литра гориво). За инструкции за монтаж и настройки вижте книжката в кутията на Вашата система за предпазване на клапани.

Новата система за предпазване на клапани на JLM  е подходяща за всички бензинови двигатели работещи на метан, пропан бутан, мото двигатели, индустриални или земеделски машини.

Системата за предпазване на клапани на JLM трябва да се ползва единствено с течност за предпазване на клапани на JLM. Използването на други течности може да замърси филтъра и помпата, с което ще загубите гаранцията на вашата система.

Лесен за монтаж, с ясни инструкции преведени на 16 езика.
Безплатна бутилка от 1000мл. с течност за предпазване на клапани, включена в комплекта.
Висококачествена конструкция.
Индикатор за ниско ниво на течността в системата.

Предимства :


• Предпазва всмукателните и изпусквателните клапани и техните легла.
• Намалява разхода на гориво.
• Намалява вредните емисии.
• Почиства инжекторите и горивните системи.
• Смазва горната част на цилиндъра.
• Безопасен за употреба във всички автомобили (няма да увреди катализатора или ламбда  сондата на вашия автомобил).
• Намалява температурата на двигателя.
• Икономичен – само 50мл. са необходими за обработката на 50литра годиво!

 

Тук може да видите Настройка на системата за предпазване на клапани JLM.

Свали инструкцията за монтаж на системата за предпазване на клапани на JLM JLM Valve Saver Kit (16 езика)

Инструкции за монтаж на система за предпазване на клапани JLM

Начин на поставяне на системата за предпазване на клапани може да видите тук

Течността за предпазване на клапани на  JLM работи! Без износване на клапаните след тест от 10 000 км !
Университет в Германия тества JLM и резултатите са удивителни!
Имаме доказателството! JLM спира износването на входящите и изходящите клапани!
Свали сертификата от университета за приложна наука Hochschule für Technik und Wirtschaft des Saarlandes.
За 10 000км. полеви тест на течността за предпазване на клапани на JLM беше използвано Пежо 107 с газова уредба. Първо автомобилът беше каран 12,500км. без система за предпазване на клапаните и състоянието им беше проверено. През времето, в което двигателя не е бил предпазен 6.10+-2мм/1000км е вкопаването на изпусквателните клапани.

За оптимизация на двигателя с газова уредба, обхвата на геометричната компресия по време на теста се повиши от 10,5:1 на 12:1. В резултат на тези мерки, износването на клапаните ще е равно или повече в сравнение с определената референтна стойност.

Системата за предпазване на клапани на JLM беше монтирана. Необходимата консумация на течност за предпазване на клапани е 1мл. към 1л. гориво. Съобразено с информацията от пройзводителя, това количество се равнява на 12 капки през дозатора на всяка минута при празен ход на двигателя в работна температура.

Луфтът в клапаните беше проверен по време на теста съответно на 0км, 2445км, 5886км и 10249км. Бе открито малко несъответствие в луфта на клапаните, в порядъка на 10 μm, който съвпада с разписаните от 10 микрона чрез средствата за измерване, но те са 0 μm средно. Въз основа на първоначално констатираното износване, предполагаемото вкопаване на клапан ще бъде около 61 μm за 10 000км. И трябва да бъде надеждно идентифицирано от използваната измервателна апаратура.

Последният преглед на клапаните беше извършен на 10249км. Измерените средни стойности на вкопаването бяха -0,4 μm/1000км за целия пробег. С допустимо отклонение от +/- 1 μm, вземайки предвид извършения тест на пътя, може да се заключи, че течността за предпазване на клапани на JLM спира износването на изпусквателните клапани.

 

Тук може да гледате видео с начина на доливане на течността за предпазване на клапани на JLM в системата JLM Valve Saver Kit.